Stoneart

  • FASAD / VÄGG
    • VÄGGSTEN
      • Valdres väggsten
      • Oppland väggsten
      • Trysil väggsten
      • Hafjell väggsten
      • Svartangen väggsten
      • Vindfjell väggsten
      • SmartSystem®
      • Exempel på montering
      • Monteringstips
      • Monteringsplattor
    • VÄGGSTEN INOMHUS
    • FASADSTEN
      • Kallmur natur
      • Kallmur grå/rost
      • Fasadsten Rock Face
    • SKIFFER- OCH GRANITPLATTOR PÅ VÄGG
  • GOLV
    • TRÄDGÅRDSSKIFFER
      • Anpassat efter mått
        • Tillverkning och montering
      • Ljus Oppdal
      • Mörk Oppdal
      • Offerdal
      • Kavala (grekisk)
      • Otta
    • GOLVPLATTOR SKIFFER
      • Oppdal
      • Otta
      • Offerdal
      • Kavala
      • Stoneart Rost
      • Stoneart Koksgrå
      • Stoneart Grå
      • Monteringsanvisning
    • GOLVPLATTOR GRANIT
      • Antarctica Granit
      • Ljus Granit
      • Mörk Granit
  • TAKSKIFFER
    • TAKSKIFFER STONEART
      • Fyrkant 40×40
      • Fyrkant 50×50
      • Fyrkant 60×60
      • Drop 30×50
      • Rektangulär 25×40
      • Specialformat
      • Läggningsanvisning
      • Tester och certifikat
    • TAKSKIFFER OTTA
  • KAMPANJER
  • BAKUGN
    • Fristående bakugnar
    • Klassiska bakugnar
    • Tillbehör
    • Matlagning i bakugn
  • INSPIRATION
  • OM OSS
  • KONTAKT
    • Frakt och leverans
    • Försäljningsvillkor
  • FACEBOOK
  • INSTAGRAM
  • E-POST
  • Ring
  • NORSK HEMSIDA
Startsidan > Bakugn > Matlagning med bakugn > Lax
post

Bakugn - Saltbakad lax

Saltbakad lax tillredd i Duetto vedeldad stenugn

Videon och texten från Alfa Pizza


Tillreds på stenarna i övre kammaren

Temperatur: ​250 °C

Tillredningstid: 45 minuter​


INGREDIENSER

  • Olivolja - Extra virgin
  • Salt
  • Vitlök
  • Körsbärstomater
  • Lax
  • Bladpersilja

TILLREDNING

  1. Värm upp ugnen
  2. Lägg salt i botten av formen
  3. Fyll laxen med körsbärstomater, persilja, vitlök, olivolja och salt.
  4. Lägg ett lager av salt ovanpå laxen så att den är helt täckt
  5. Lägg vatten på saltet så att det blir ett lock
  6. Låt formen med laxen stå på ugnsstenen i ca 40 minutter
  7. Serveras med potatis och en god sallad

​

BAKUGN

  • ↑ BAKUGN

  • Fristående bakugnar
  • Klassiska bakugnar
  • Tillbehör
  • Matlagning i bakugn

KONTAKTA OSS


Tlf: +47 33 17 99 80
Epost: post@stoneart.se
Adr: Kanalgata 7, 3263 Larvik, Norway

ÖPPETTIDER


Man – Fre: 08:00 – 16:00
Lördag: Stängt
Søndag: Stängt

FÖLJ OSS


  

Copyright © 2021 · Stoneart AS · Telefon +47 33 17 99 80 - E-mail post@stoneart.se

  • FASAD / VÄGG
    ▼
    • VÄGGSTEN
      ▼
      • Valdres väggsten
      • Oppland väggsten
      • Trysil väggsten
      • Hafjell väggsten
      • Svartangen väggsten
      • Vindfjell väggsten
      • SmartSystem®
      • Exempel på montering
      • Monteringstips
      • Monteringsplattor
    • VÄGGSTEN INOMHUS
    • FASADSTEN
      ▼
      • Kallmur natur
      • Kallmur grå/rost
      • Fasadsten Rock Face
    • SKIFFER- OCH GRANITPLATTOR PÅ VÄGG
  • GOLV
    ▼
    • TRÄDGÅRDSSKIFFER
      ▼
      • Anpassat efter mått
        ▼
        • Tillverkning och montering
      • Ljus Oppdal
      • Mörk Oppdal
      • Offerdal
      • Kavala (grekisk)
      • Otta
    • GOLVPLATTOR SKIFFER
      ▼
      • Oppdal
      • Otta
      • Offerdal
      • Kavala
      • Stoneart Rost
      • Stoneart Koksgrå
      • Stoneart Grå
      • Monteringsanvisning
    • GOLVPLATTOR GRANIT
      ▼
      • Antarctica Granit
      • Ljus Granit
      • Mörk Granit
  • TAKSKIFFER
    ▼
    • TAKSKIFFER STONEART
      ▼
      • Fyrkant 40×40
      • Fyrkant 50×50
      • Fyrkant 60×60
      • Drop 30×50
      • Rektangulär 25×40
      • Specialformat
      • Läggningsanvisning
      • Tester och certifikat
    • TAKSKIFFER OTTA
  • KAMPANJER
  • BAKUGN
    ▼
    • Fristående bakugnar
    • Klassiska bakugnar
    • Tillbehör
    • Matlagning i bakugn
  • INSPIRATION
  • OM OSS
  • KONTAKT
    ▼
    • Frakt och leverans
    • Försäljningsvillkor
  • FACEBOOK
  • INSTAGRAM
  • E-POST
  • Ring
  • NORSK HEMSIDA