Otta Pillarguri
Foto: Minera Skifer AS
Otta Pillarguri
Foto: Minera Skifer AS
Otta flis på gulv og strips på vegg
Foto: Minera Skifer AS
Previous
Next

Ottaskiffer - en unik produkt

Ottaskiffern är en mörk skiffer av bergarten fylit. Ottaskiffern är unik i sitt slag bland alla typer av skiffer i världen. Kännetecknande för Ottaskiffern är rosetter av svarta amfibolitkristaller och små kristaller av granat. Ottaskiffern är glimmer och färgspel ger den ett unikt uttryck som gör den lämplig för användning i både offentliga och privata prestigebyggnadewr. Den är lämplig att använda som tak och fasad samt som vägg och golv i alla typer av rum. Ottaskiffer finns också i rostfärg. Den svarta Ottaskiffern får med tiden ggadvis en gyllene patina om den monteras utomhus.

Otta Pillarguri NATUR

Rustik obehandlad yta

Otta Pillarguri BORSTAD

"Mjuk" yta med struktur

Otta Pillarguri SLIPAD

Plan yta

Produkter

Ottaskiffer är en mörk fylitskiffer med ett uttryck som man inte har funnit på annan skiffer någonstans. Det gör Ottaskiffern exklusiv och eftertraktad . Den har använts i projekt som Cartier- och Porschebutiker runt om i världen, Van Gogh-museumet i Amsterdam, Scandinavian Golf Club i Köpenhamn, Boston Public Library i USA, Tautra Mariakloster, Norsk Hydro, Munch-museet, Henie-Onstad Kunstsenter, Oslo Lufthavn Gardermoen og Judiska museumet i Berlin.

Otta Pillarguri skiffer i fast bredd - förfrågan

Undrar du på totalpris på ditt projekt inkl. frakt. Eller har du några frågor om produkt eller montering. Ta gärna kontakt!

Projekt med Otta Pillarguri

SKIFER I HJEMMET - 40 sider INSPIRASJON

SKIFER I HJEMMET 600-kopi

Följ oss på Instagram: Bruddskifer // stoneart.no

Fin info för dig som har projektplaner eller bara har lust på lite inspirasjon og idéer.