Lifjell PROFF stenpanel
Lifjell PROFF stenpanel
Lifjell PROFF stenpanel
Lifjell PROFF stenpanel
Previous slide
Next slide

Lifjell Proff - en NY generation väggsten

Lifjell Proff tar väggstenspaneler till en nivå. Större sten – enklare montering – bättre resultat! Proffserien från Stoneart har moduler med en höjd på 30 cm. De kommer i lådor på 8,82 kvm – utan pappemballage! Systemet består av endast två olika element – vanligt element och L-hörn 

Väggstenspanel från Stoneart är en naturprodukt som är producerad av erfarna hantverkare till moduler som enkelt kan monteras på vägg och skorsten. I vår Proffserie är elementen byggda upp av större sten på ett metallnät. Bilden nedan visar två Lifjell Proff element till vänster och tre Valdres Smartsystemelement till höger. 

 På bilden: Lifjell Proff (vänster) och Valdres Smartsystem (höger)

Metallnätet i PROFF serien håller stenarna på plats tills de kommer upp på väggen. Fixet på väggen, kommer i direktkontakt med stenarna och fyller också upp rummet mellan. Det ger en homogen look mellan stenarna och mellan modulerna. Storleken på stenarna och modulernas uppbyggnad, gör att modulerna «försvinner» när de kommer upp på väggen. 

Lifjell PROFF säljs i hela lådor på 8,82 kvm. L-hörn beställs efter behov i projektet. Stenpanel er en naturprodukt der varje sten och varje lodule är unik. Färg  och storlek på stenarna kan avvika från det som visas på bilderna.

Önskar du en offert på sten till ditt prosekt – fyll ut schema eller ta kontakt.

Stoneart Proffs - förfrågan

Undrar du på totalpris på ditt projekt inkl. frakt. Eller har du några frågor om produkt eller montering. Ta kontakt!

Lifjell PROFF väggsten

Följ oss på Instagram: Steinpanel // stoneart.no

Fin info för dig som har projektplaner eller bara har lust på lite inspirasjon og idéer.