Trysil PROFF stenpanel
Trysil PROFF stenpanel
Previous slide
Next slide

Trysil Proff - nytt format

Trysil med sin grå homogent grå natursten, var den första steinpanelen som kom. Den är fortfarande en av de som vi säljer mest av. Med PROFF systemet blir Trysil ännu finare. Större stenar och moduler som «försvinner» på väggen

Trysil Proff kom hösten 2021. Stenen finns moterad i vårt Showroom i Larvik, men vi har fortfarande inte bilder från projekt. Det jobbar vi med och hopppas att kunna publicera om inte så länge. Färgmässigt är Trysil Proff som den mindre Trysil XL. 

Väggstenspanel från Stoneart är en naturprodukt som är producerad av erfarna hantverkare till moduler som enkelt kan monteras på vägg och skorsten. I vår Proffserie är elementen byggda upp av större sten på ett metallnät.

Trysil Proff har större stenar, de rektangulära formerna gör att modulen «försvinner». Trysil XL til höger.

Metallnätet i PROFF serien håller stenarna på plats tills de kommer upp på väggen. Fixet på väggen, kommer i direktkontakt med stenarna och fyller också upp rummet mellan. Det ger en homogen look mellan stenarna och mellan modulerna. Storleken på stenarna och modulernas uppbyggnad, gör att modulerna «försvinner» när de kommer upp på väggen. 

Trysil PROFF säljs i hela lådor på 8,82 kvm. L-hörn beställs efter behov i projektet. Stenpanel er en naturprodukt der varje sten och varje lodule är unik. Färg  och storlek på stenarna kan avvika från det som visas på bilderna.

Önskar du en offert på sten till ditt prosekt – fyll ut schema eller ta kontakt.

Stoneart Smartsystem - förfrågan

Undrar du på totalpris på ditt projekt inkl. frakt. Eller har du några frågor om produkt eller montering. Ta kontakt!

Vi har inte bilder, men en film på montering!

Det tar tid från att en ny produkt produceras tills den blir levererad, monterad och kan bli fotograferad. Trysil Proff har vi haft på lager sedan andra halvåret av 2021 och hoppas att snart kunna visa upp fina bilder från projekt vi har levererat till.

Fram tills dess kan vi hänvisa till Trysil XL för färgen påstenen och Lifjell för modullooken. 

Vi har också en video som viser montering av Trysil Proff i vår utställning i Larvik. Här ser du både hur den monteras och resultatet.

 

Lifjell PROFF stenpanel

Följ oss på Instagram: Steinpanel // stoneart.no

Fin info för dig som har projektplaner eller bara har lust på lite inspirasjon og idéer.