Väggsten Oppland Smartsystem
Väggsten Oppland Smartsystem
Väggsten Oppland Smartsystem
Väggsten Oppland Smartsystem
Väggsten Oppland Smartsystem
Previous slide
Next slide

Väggsten OPPLAND SmartSystem®

Vår stenpanel Oppland SmartSystem kom ut på marknaden 2011 och har blivit en av våra bästsäljare tillsammans med Valdres och Trysil XL. Oppland är sammansatt av grå natursten-bitar blandat med bitar av färg och rost. En livfull och underbar stenpanel som lätt kan förväxlas med en stenmur.

Väggsten: Väggstenspanel från Stoneart är en naturprodukt som är producerad av erfarna hantverkare till moduler som enkelt kan monteras på vägg och skorsten. Modulerna med an bas av armerad betong passar lika bra för användning både utomhus och inomhus. Kännetecknet för vår stenpanel är hög kvalitet och ett naturligt utseende.

Det finns många namn på stenpanel, såsom stone wall, fasadsten, (concrete panel), beläggningssten m.fl. Namnen är olika, så är även kvaliteten. Stoneart har den bästa kvaliteten – och oftast det bästa priset! Välj en kvalitetsprodukt och gläd dig över resultatet i generationer.

Naturstein - materialer fra naturen

Stoneart Smartsystem - förfrågan

Undrar du på totalpris på ditt projekt inkl. frakt. Eller har du några frågor om produkt eller montering. Ta kontakt!

Det finns flera leverantörer av stenpanel på marknaden. Stonearts produkter skiljer sig från dessa. Med vårt SmartSystem blir du enkelt kvitt horisontala linjer på större ytor och får ett resultat som ser precis ut som en staplad stenmur. Detta med endast tre olika moduler, vilket förenklar installationen och minskar svinnet. Att resultatet blir bättre är en självklarhet!

54: vägg, invändiga och utvändiga hörn.
27/10: horisontal skift och anpassning mot hörn.
L-hörn: Leca standard (48x48) och utvändiga hörn och stolpar.
Z-element används tillsammans med L-hörn på kortare ytor som tex. på öppna spisar.

Bilder av tidigare projekt med Oppland

Följ oss på Instagram: Steinpanel // stoneart.no

Fin info för dig som har projektplaner eller bara har lust på lite inspirasjon og idéer.