Väggsten Svartangen Smartsystem
Väggsten Svartangen Smartsystem
Väggsten Svartangen Smartsystem
Väggsten Svartangen Smartsystem
Previous slide
Next slide

Väggsten SVARTANGEN SmartSystem®

Svartangen stenpanel är vår mörkaste variant. Den används ofta till att belägga skorsten och brandvägg, men även ingångspartier och murar. Namnet Svartangen har stenpanelen fått från ett lokalt skidområde för längdskidåkning i Lågendalen.

Väggsten: Väggstenspanel från Stoneart är en naturprodukt som är producerad av erfarna hantverkare till moduler som enkelt kan monteras på vägg och skorsten. Modulerna med an bas av armerad betong passar lika bra för användning både utomhus och inomhus. Kännetecknet för vår stenpanel är hög kvalitet och ett naturligt utseende.

Det finns många namn på stenpanel, såsom stone wall, fasadsten, (concrete panel), beläggningssten m.fl. Namnen är olika, så är även kvaliteten. Stoneart har den bästa kvaliteten – och oftast det bästa priset! Välj en kvalitetsprodukt och gläd dig över resultatet i generationer!

Det finns flera leverantörer av stenpanel på marknaden. Stonearts produkter skiljer sig från dessa. Med vårt SmartSystem blir du enkelt kvitt horisontala linjer på större ytor och får ett resultat som ser precis ut som en staplad stenmur. Detta med endast tre olika moduler, vilket förenklar installationen och minskar svinnet. Att resultatet blir bättre är en självklarhet!

Stoneart Smartsystem - förfrågan

Undrar du på totalpris på ditt projekt inkl. frakt. Eller har du några frågor om produkt eller montering. Ta kontakt!

54: vägg, invändiga och utvändiga hörn.
27/10: horisontal skift och anpassning mot hörn.
L-hörn: Leca standard (48x48) och utvändiga hörn och stolpar.

Bilder av tidigare projekt med Svartangen

Följ oss på Instagram: Steinpanel // stoneart.no

Fin info för dig som har projektplaner eller bara har lust på lite inspirasjon og idéer.