Väggsten Vindfjell Smartsystem
Väggsten Vindfjell Smartsystem
Väggsten Vindfjell Smartsystem
Väggsten Vindfjell Smartsystem
Previous slide
Next slide

Väggsten Vindfjell SmartSystem®

Tomt på lager - osäker leveranstid

Vindfjell är vårt senaste tillskott till SmartSystem®-familjen, Den är uppbyggd av stenelement i vackra gråtoner med stor variation i form och storlek, och passar perfekt in vår nordiska arkitektur och natur.

I formen liknar Vindfjell på vår bästsäljande stenpanel Valdres. I färgen er den mörkere än Trysil XL. I utvecklingen av Vindfjell stenpanel har vi lagt vikt på både kvalitet på råvaran och utförandet. Med vårt SmartSystem och det nya Z-elementet får du det bästa som kan göras av stenpanel på din spis eller vägg eller fasad.

Väggsten: Väggstenspanel från Stoneart är en naturprodukt som är producerad av erfarna hantverkare till moduler som enkelt kan monteras på vägg och skorsten. Modulerna med an bas av armerad betong passar lika bra för användning både utomhus och inomhus. Kännetecknet för vår stenpanel är hög kvalitet och ett naturligt utseende.

Det finns många namn på stenpanel, såsom stone wall, fasadsten, (concrete panel), beläggningssten m.fl. Namnen är olika, så är även kvaliteten. Stoneart har den bästa kvaliteten – och oftast det bästa priset! Välj en kvalitetsprodukt och gläd dig över resultatet i generationer!

Stoneart Smartsystem - förfrågan

Undrar du på totalpris på ditt projekt inkl. frakt. Eller har du några frågor om produkt eller montering. Ta kontakt!

Det finns flera leverantörer av stenpanel på marknaden. Stonearts produkter skiljer sig från dessa. Med vårt SmartSystem blir du enkelt kvitt horisontala linjer på större ytor och får ett resultat som ser precis ut som en staplad stenmur. Detta med endast tre olika moduler, vilket förenklar installationen och minskar svinnet. Att resultatet blir bättre är en självklarhet!

54: vägg, invändiga och utvändiga hörn.
27/10: horisontal skift och anpassning mot hörn.
L-hörn: Leca standard (48x48) och utvändiga hörn och stolpar.
Z-element används tillsammans med L-hörn på kortare ytor som tex. på öppna spisar.

Bilder av tidigare projekt med Vindfjell

Följ oss på Instagram: Steinpanel // stoneart.no

Fin info för dig som har projektplaner eller bara har lust på lite inspirasjon og idéer.